The Roof.

 
 
nyc 011
 

nyc 012

 

nyc 013

 

nyc 014

 

nyc 015

 

nyc 016

 

nyc 017

 
 

Ikväll har vi varit och druckit drinkar på The Roof. Med dold ingång, magisk utsikt, fantastiska drinkar och härliga människor var det ett perfekt avslut på dagen.

 
 

124 West 57th Street, 29th Floor, New York, NY 10019

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “The Roof.

 1. Ser ut att vara hur härligt som helst!
  Gillar din tröja med bladen, så vårig och fin! Var kan man hitta den? Hälsning Hannah

  1. Tack 🙂 Det är en klänning som kommer från Lindex (köptes för några dagar sedan – otroligt vacker!)

 2. Det ser ju helt fantastiskt ut! Jag åker till NY på söndag, är det ett ställe som är värt ett besök och har du några andra tips som inte får missas? Och den höga drinken på näst sista bilden som ser ut att vara perfekt en sommarkväll, vad är det för en?

  1. Åh så underbart – du kommer älska staden! Hittills har vi ju bara varit här i knappt 3 dygn, men några tips har jag allt hunnit skaffa mig för att dela med mig av.
   1. Top of the Rock. Åk upp i Rockefeller center och njut av utsikten (gärna på morgonen/förmiddagen för att slippa folkmassorna).
   2. Picknick i central park – köp mat och godsaker på Whole Food Markets (matbutik som finns på flera olika ställen i NY) och njut av ett grönskande NYC.
   3. Ta en drink på takbaren The Roof – ingången ligger precis till höger om Viceroy (googla The Roof NY så hittar du exakt adress).
   4. Boka bord och ät middag på Beauty & Essex. Underbar mat i tapas-format och häftiga miljöer. Restaurangen ligger lite gömt – du måste gå igenom en butik för att komma dit.

   Det var mina tips hittills, ska försöka hinna dela med mig av fler under veckans gång 🙂

   Ps. Drinken som syrran drack heter Moscow Mule och var en syrlig variant perfekt för varma kvällar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *