Anthropologie.

 
 
nyc 103
 
 

anthropologie 001

 
 

I New York hade vi inte som fokus att springa i butiker direkt, men när vi såg någon butik som stack ut från mängden kilade vi snabbt in och spanade in utbudet. En av dessa butiker som vi kikade in i och fastnade för var Anthropologie.

 

Butiken finns på fem ställen på Manhattan och det är en riktig fröjd för ögat att kliva in i butikerna. Så otroligt fint skyltat i pampiga lokaler och här hittar du såväl kläder som skor, accessoarer och detaljer för hemmet. Jag? Jag hittade alldeles för många saker som jag ville ha men nöjde mig med ett par Voluspa ljus (halva priset jämfört med Sverige) och en fin bok att ha på byrån.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Anthropologie.

  1. Anthropologie var en av mina favoriter också när jag bodde i USA. Finns så mycket fint 🙂 Dem skeppar även till Sverige på anthropologie.eu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *