Kalklitir.

 
 
kalklitir 005


 

kalklitir 006

 

kalklitir 007

 
 

Vilken härlig söndag det blev, hörrni.
 
Den började som sagt vad med balkongfrukost. Jordgubbar, filmjölk, egenpressad juice och rostat bröd i solen. Sedan snörade vi på oss skorna och tog långpromenad till havet för 11-kaffe och havsluft. Totalt 11 km promenad blev det och det är så förbaskat skönt  det där – med frisk luft, härligt sällskap och rörelse i benen.

 

På eftermiddagen sedan, när mamma tagit bilen tillbaka till hemtrakterna, satte jag DENNA låt på repeat och fick fram byttan med Kalklitir. Den som blivit över från DENNA gång och som skulle få pryda ytterligare en vägg i vardagsrummet. Och det är verkligen barnsligt enkelt att måla med Kalklitir – ju slarvigare man är desto finare blir resultatet. Så denna gången kladdade jag på, fick färg på fingrar och i ansiktet och var medvetet slarvig. Resultatet? Enastående. Och denna gången räckte det med 1 strykning. Man måste ju bara älska den färgen, alltså.

 
 

Nu ska jag städa undan och sedan ta söndagskväll i soffan. Med mat, film och ett hav av mjuka kuddar. Hoppas din helg varit lika fin som min ♥

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg