Helpling stödjer Bris.

 
 

mamma 002

 

Mamma ♥

 
 

Nu på söndag är det Mors Dag. Jag har turen att ha världens bästa mamma. En mamma som älskar kakor, en mamma som skickar sms till mig sent en måndagskväll över vilken tid hon sprang 5km på. En mamma som också älskar att resa, att köpa nya fotvänliga sandaler och vandra gata upp och gata ner bara för att få bästa utsikten eller något annat hon fått dille på. Livsnjutare, ja så skulle man kunna kalla min mamma. Och av henne har jag fått så himla många fina egenskaper. Som njutningen, närheten till skratt och lätt att känna kärlek. Av henne har jag även fått omtanke, visdom och läran om att bara det bästa är bra nog.

 

Mamma ja, hon som har gett mig världens bästa barndom att se tillbaka på och som fortfarande finns med och ger råd, tips och stöd när det behövs. Henne har jag mycket att tacka för och jag är så himla glad över att hon är just min mamma.

 
 

Dock finns det många människor där ute i världen som har inte ”världens bästa mamma”. För dem finns Bris – som stöttar, hjälper, ger inspiration och kraft. Och nu har städtjänsten Helpling inlett ett samarbete med Bris. Som jag skrivit tidigare (LÄNK) underlättar Helpling för många familjer och ensamstående som prioriterar annat än att städa men som ändå inte vill tumma på känslan av ett nystädat hem. Helt enkelt en toppentjänst och som nu, Mors-Dag till ära, har en kampanj där de skänker 150 kr till Bris för varje bokning/köp.

 

Så vill du göra två goda gärningar i en? Boka en städning via Helpling.se och ge bort i Mors-Dag-present. Samtidigt som du gör din mamma en tjänst skänker du även (genom Helpling) pengar till Bris och bidrar till att någon annan får en trygg vardag.

 
 

Helt enkelt ett win-win koncept som jag tycker är så himla fint. Läs mer om samarbetet HÄR.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Helpling stödjer Bris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *