Guldfest.

 
 
guldfest


 
 

Tidigare i veckan fick jag sms om jag inte skulle hänga med på Harrys finalquiz. En kompis till mig och hans gäng hade nämligen gått vidare till finalen men saknade en person. Jag klämde in det i kalendern och hakade på. Och vet ni vad? Vi tog hem hela grejen och fick fira med skumpa, presenter, guldhattar och tjugofyra selfies med guldskimmer i hela ansiktet. Jag? Jag bidrog med musikkunskaper och glatt humör och var glad över att jag tackat JA.

 
 

Så,

 

en guldfest fick bli en fin smyginledning på helgen och framför oss nu har vi fredag. En sådan som jag ska fylla med möten, kaffedrickande och hårdträning på gymmet innan jag stämplar ut för lite ledighet.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg