Nedräkning till semester.

 
 

kläder

Topp – Lindex / Hatt – H&M / Solglasögon – Synsam (Persol) / Espandrillos – Selected Femme / Jeans – JC

 
 

Denna veckan är det många på kontoret som gör sin sista vecka innan de stämplar ut och firar in semester! Jag? Jag jobbar två veckor till och sedan väntar tre veckors ledighet. Tre veckor liksom! Så lång sammanhängande ledighet har jag inte haft sedan grundskolan och det är en konstig känsla att vara ledig så länge.

 

Konstig, men också välbehövlig.

 
 

Än så länge är semestern ganska oplanerad. Trots att den är välbehövlig tycker jag att semestern kommit ganska fort i år. Kanske är det för att jag har mycket att göra, älskar mitt jobb och inte tänker så mycket på ledighet. Men jag vet att den kommer behövas, vet att jag efter en och en halv dag kommer ha semesterpuls och glömma av arbetet och hur mina kollegor ser ut. Jag har liksom en tendens att vara så. Av eller På. Inget mittemellan och det är en egenskap jag är väldigt glad över. För då kan jag koppla bort sådant som kanske stressar mig och samtidigt vara all-in när jag är ”På”.

 

Sedan har vi ju bloggen och er, såklart. Det tar jag minsann ingen semester ifrån ♥

 
 

Och om vädret inte blir 30 grader o sol under mina tre veckors ledighet har jag inget emot att gå klädd som ovan. Somrigt, chickt och med en touch av bohem. Perfekt.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg