Bakom kulisserna.

 
 

work 001

 

work 002

 

work 004

 

work 003

 

work 005

 

work 006

 

work 007

 

work 008

 

work 009

 
 

Planering, förberedelser, hämtning av rekvisita och en strikt tidsplan. Dagarna/veckorna innan en fotografering likt den vi gjorde idag är härliga men det är under timmarna av fotografering som jag verkligen inser hur roligt jobb jag har. Att få samla och träffa nya människor, arbeta i team och tillsammans skapa kreativitet och drömmar.

 

Idag fotade vi ett reportage till tidningen, med för mig nya ansikten. Och de var så duktiga allihop! Jösses. Det är verkligen människorna i ett team som utgör grunden för ett bra resultat och idag arbetade jag med nya, härliga människor som verkligen fick visa vad de gick för och gjorde det med bravur.

Mellan fotograferingarna åt vi lunch vid havet, vände näsan mot solen och gick igenom bilderna i kameran och planerade nästa look.

 
 

När vi sedan var klara med dagens arbete tog jag bilen hem. Bytte om till löparkläder och gav mig ut på en svettig, härlig löprunda men som också bidrog till en smärre pollenattack. Herregud, vad är det som blommar nu?!? Höll på att kollapsa när jag kom hem av nysningar och en hals som tjocknade igen. Efter en lång dusch blev det dock bättre och jag avslutade dagen med middag hemma hos bästa Emil.

 
 

Ja, en dag som varit såväl kreativ och härlig på alla sätt och vis (minus pollenattacken då). Nu väntar sängen och några timmars sömn innan solen går upp igen.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Bakom kulisserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg