En söndag med min böna.

 
 

TvåFröknar 031

 

TvåFröknar 035

 

TvåFröknar 037

 

TvåFröknar 032

 

TvåFröknar 033

 

TvåFröknar 034

 

TvåFröknar 036

 

TvåFröknar 038

 

TvåFröknar 039

 
 

Idag tog jag med mig fina böna Emilie ut till Två Fröknar. Vi spanade på inredning, kläder och tingeltangel medan vi tog ikapp det som hänt under veckan. När vi sedan handlat varsin påse med fina ting slog vi oss ner för koffein och något att äta. Mitt val föll på en smörgås med mycket grönt och två koppar kaffe med mjölk. Och vi satt där, avhandlade både det ena och det andra som rör livet, drömmar och verklighet. Emilie, alltså. Jag är så himla glad över att jag har henne, hon är underbar.

 

Efter några timmar snicksnackande tog vi bilen tillbaka till stan. Jag svängde inom gymmet och brände av kanske årets bästa benpass innan jag åkte hem igen och lagade middag. Nu? Nu ska jag ta söndagskväll. Vädret är fortfarande gråmulet så jag ska krypa upp i soffan, slå på en bra film och dricka te.

 
 

Hoppas du haft en härlig helg, vad du än haft för dig!

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “En söndag med min böna.

  1. Älskar två fröknar och spendera tid där tillsammans med människor nan tycker om är fint! Kan du inte dela med dig om hur du tränar? Tips på övningar, upplägg hur du gör m.m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *