Gypsy style.

 
 

hippie

 

Bilder från Pinterest och Lovewarriors.se

 
 

Jag är liksom en periodare när det kommer till stil, inredning, utryckssätt. Ofta går dessa perioder hand i hand med årstiderna. Och varje sommar blommar liksom hippie-genen upp inom mig och jag vill klä mig i fladdriga plagg smyckade med fransar, dekorera hela hemmet med drömfångare och gå barfota i skinnsandaler och ha massvis av läderarmband kring handlederna.

 

Och så vill jag ha utsläppt, ruffsigt hår, äta sommarbär morgon, middag, kväll och helst dricka lemonad och ha kakaomatt hud.

 
 

Ja, hippieinfluenserna. Just nu ganska stora i modevärlden men lika stora hos mig, varje sommar.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Gypsy style.

  1. Ljuvliga bilder och ljuvlig stil. Jag tycker väldigt mkt om gyspy style men det känns så fel när jag har det på mig eller i mitt hem. Jag får helt enkelt nöja mig med att titta på det och njuta av det hos andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *