Att ha pausat semestern.

 
 

outfit 097a

 

outfit 097b

 

Att vara chefredaktör är världens roligaste jobb, men också ett jobb med mycket ansvar och en position i ett företag som innebär att ordet semester inte alltid innebär att vara ledig.

 

Idag har jag nämligen jobbat. Efter ett samtal igår fick jag rycka in och några timmar nu under morgonen/förmiddagen var jag på kontoret och fick gjort sådant som behövdes göras. Så jag satte semestern på paus och fick gjort det som skulle göras och nu är jag tillbaka. Tillbaka till semester och oplanerad tid och vilopuls. Vad jag ska göra mer idag? Umgås med favoriterna, dricka bubbel och se på bio. Perfekta semesterplaner efter några timmars kontorsjobb.

 
 

Cardigan – Bon ’a Parte
Linne – H&M
Kjol – Esprit
Klocka – Triwa (från Country-dreams)

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Att ha pausat semestern.

  1. Det är ju så det är när man är oumbärlig. 🙂 Själv får jag pausa min semester mer planerat och gå in en vecka för att täcka upp på kontoret men det är helt okej, jag gillar också mitt jobb.

  2. JA så är det ibland…men då är det skönt att kunna rycka in, göra det som behöver göras å sen checka ut igen! Hoppas du får en härlig kväll! Bio och bubbel lät inte helt fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg