Att vara framme.

 
 

 skane 001

 

skane 002

 

skane 003

 

skane 005

 

skane 004

 

skane 006

 
 

Och så är vi framme. I mitt älskade Skåne och i kanske en av landskapets bästa städer; Ystad. Vi anlände hit efter nästan 5 timmar i bil, klev ut och sträckte på benen till frisk havsluft och till doften av blommande rosor. Sedan spenderade vi första delen av eftermiddagen med att traska genom kullerstensgator, äta pasta på uteservering och spana in utbudet i de små butikerna. Jag älskar att spatsera runt i en förhållandevis ny stad, men en stad som jag ändå besökt ett par gånger och känns som hemma.

 

Efter någon timme tog vi sedan bilen till Ystad Saltsjöbad och checkade in. Fick ett enastående rum med världens vackraste havsutsikt och vi öppnade genast dörrarna till den franska balkongen och lät den saltdoftande luften strömma in genom de tunna gardinerna.

Resten av eftermiddagen och kvällen har vi sedan spenderat genom att ligga på solbäddar vid den stora poolen, att låta kroppen sjunka ner i en varm jaccuzzi för att sedan hoppa i ett (i jämförelse) iskallt hav och chocka kroppen från topp till tå. YSB är verkligen otroligt vackert, som en gömd oas bland skog och sand där ordet njutning kommer i sin allra bästa bemärkelse.

 
 

Förutom att njuta ikväll har jag också varit aningens (läs; väldigt mycket) frustrerad. Min kamera har nämligen bestämt sig för att kasta in handduken. Nu under kvällen dök ett felmeddelande upp på hela skärmen och jag kan inte knäppa en enda bild. Paniken som uppstår när jag är på semester, i mitt älskade Skåne och inser att jag kommer spendera den utan kamera är aningens ångestladdad. Fy fan.

 

Så ja, om jag inte hittar någon teknikbutik imorgon så antar jag att ni får nöja er med mobilbilder och att följa mig på Instagram (@annastormphoto). Inte precis något dröm-scenario men jag försöker intala mig själv att det ändå bara handlar om materiella ting… *suck*.

 
 

Nåja, dags att ruska av sig vemodet och svira om till något vackert. Ikväll väntar middag på hotellets restaurang med den bästa personen jag vet (syrran). Och att sitta där, i magiskt kvällsljus med den jag älskar mest och äta och dricka gott kan till och med få såren efter en trasig kamera att läka.

 
 

 signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg