Berlin & Son.

 
 
_DSC0022
 

_DSC0243

 

_DSC0106

 

_DSC0379_sv

 

mixed 002

 

_DSC0365_sv

 

_DSC0023

 

_DSC0148_sv

 
 

Några bilder från fotograferingen igår. Tommy, en av de mest kreativa och spontana personer jag vet har tillsammans med sin bror börjat designa klockor och igår fick jag äran att fotografera lite produktbilder på de första proverna. Alltså klockorna var SÅ snygga och jag är så stolt över min vän och tror detta kommer gå hur bra som helst. Ovan ser ni en liten del av bilderna som fotograferades. Klockorna? Ska finnas ute till försäljning i augusti – jag hojtar till vart och när.

 
 

Nu? Nu ska jag ge mig ut på stan för att dricka vin med Emilie. Hoppas du får en fin lördagskväll!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Berlin & Son.

 1. Hej Anna!
  Vad förvånad jag blev! Men det ju Anna min granne. Vilka fina bilder! Snygga klockor. Jag har alltid gillar klockor. Killarna verkade trevliga och du är ursnygg på bilderna!
  Hälsningar grann tanten snett över dig

  1. Hej Lena!
   Vad roligt att du hittat till min blogg 🙂 Och klockorna som min kompis varit med och designat och säljer är riktigt, riktigt snygga! Ser fram emot när de lanseras 🙂
   Bästa hälsningar, Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *