Kale is back on the menu.

 
 
middag 011
 

middag 012

 
 

Precis efter resan till New York fick jag dille på grönkål. Åt det i tid och otid till både lunch och i gröna juicer. Men eftersom det inte riktigt är säsong för kålen just nu har jag inte ätit det på ett par veckor. Förrän idag. Jag hittade nämligen en stor påse färsk grönkål i matbutiken när jag veckohandlade tidigare. Så idag blev det kale till middag. Med pressad citron, ringlad honung, rädisor, gurka, fetaost och rostade solrosfrön. Alltså jag dör så gott.

 
 

Annars? Jag har en hemmakväll. Skönt att få göra lite sådant som behövs i hemmet varvat med musiklyssnande och tedrickande.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Kale is back on the menu.

 1. Jag vet inte om jag någonsin har provat grönkål men din tallrik såg riktigt lockande ut så jag måste nog testa :).
  Ha det gott. Skönt med myskväll. Jag har precis röjt färdigt hemma inför morgondagens veckostädning, så det blir en kopp te och en film här strax.
  Kram Ulrica

  1. Ja, jag tycker absolut du ska testa 🙂 Supergott!
   Skönt att fått röja lite hemma och att även du tog en myskväll med tedrickande och filmtittande. Kram

 2. God morgon! Kände ni av något av jordskalvet igår? Det mullrade, skakade i lägenheten, glas och porslin skallrade. Tänkte vad är det här nu? Det lät som någon borrade med jätte borr. Sen läste man att det var jordskalv.

  1. Längre upp på västkusten kände vi inte av något jordskalv. Men läste och hörde om det på nyheterna imorse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.