International Street Market.

 
 
street food 001
 

street food 003

 

street food 006

 

street food 005

 

street food 002

 

street food 007

 

street food 004

 
 

Idag höll det upp lite från regnet några timmar (solen visade sig till och med) så jag passade på att åka ner till stan för att möta upp Emil för lunch. Och i stan är det just nu International Street Market och hela torget var fullt av mat, människor och dofter. Vi spatserade varvet runt innan vi bestämde oss för mexikanskt som vi tog med oss ned till vattnet för att äta. Emil har ju semester just nu så vi avhandlade samtalsämnen om bergsvandring, nya bilar, roadtrips, SPA-behandlingar och annat. Sedan fick vi sällskap av Dennis som också var ledig och promenerade en sväng på stan, köpte mjukglass och sedan var lunchrasten slut och jag åkte tillbaka till kontoret.

 
 

Men Emil och International Street Market, alltså. Två bra saker som förgyllde lunchen. Besökte även ”I.S.M” som var i Ystad när vi var där på semester. Då mötte jag och syster upp Banditen, satt i gräset, åt fransk mat och pratade om livet. Mycket, mycket härligt det också.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “International Street Market.

  1. Åh, de var hos oss i början av juli också. Tog ett varv förbi alla marknadsstånd men blev inte av att köpa något då. Men visst är det ett härligt återkommande evenemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.