Att vara förälskad i solen.

 
 
outfit 098


 
 

Efter en hektisk dag på jobbet stämplar jag nu ut och åker till gymmet. Visserligen skiner solen och det hade varit skönt att tillbringa resten av eftermiddagen utomhus, men suget efter endorfiner är för stort så jag åker till gymmet istället. Tänker att jag både hinner med att riva av ett svettigt benpass där och att spendera några minuter i kvällssolen.

 

På tal om sol. Vilket väder vi haft de senaste dagarna! Helt magiskt att vi får möjlighet att njuta sensommarvärme innan hösten kommer. För även om jag spenderar 9 timmar mitt på dagen inomhus på kontoret är det ändå så skönt med solsken och värme. Så att man har möjlighet att sitta utomhus och dricka 10-kaffe, gå långa promenader på kvällarna och kanske till och med ta något kvällsdopp om tillfälle ges. Ja, solen. Fy tusan vad jag gillar dig.

 
 

Klänning – Saint Tropez
Skor – Rosa Negra

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Att vara förälskad i solen.

  1. Älskar att vi får lite sommar så här mot slutet även här uppe i norr. Fin du är i den klänningen, får jag fråga vilken storlek du har och hur den är i storlek? Själv är jag en 36-38 så tvekar mellan s och m. Kramar

    1. Ja, underbart är det! Jag själv pendlar också mellan 36-38. Valde M på denna klänning och den är perfekt 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg