Lago di Garda.

 
 
italien 009
 

italien 003

 

italien 007

 

italien 005

 

italien 008

 

italien 006

 

italien 002

 

italien 001

 

italien 004

 
 

Efter en lång dag igår med flyg, byten, borttappande av väskor (jojo…), hyrbil och körning i den italienska trafiken kom vi fram till vår destination. Gardasjön. Och vi blev varmt mottagna och fick slå oss ner på den stora terassen med utsikt över sjön och åt en 3-rätters middag och drack italienskt rödvin. Dessutom bjöd hamnen på ett fyrverkerispel utan dess like och det var en fin avslutning på en ganska lång dag.

 

Och imorse? Imorse fick vi verkligen se destinationen för första gången på riktigt (igår var det ju mörkt när vi kom fram). Och alltså, jag säger bara h-e-r-r-e-g-u-d! Det är så vackert här att det tamigtusan inte är klokt! Hotellet (som är ett gammalt kloster) är byggt helt i naturfärgad sten och överallt slingrar sig mysiga kullerstensgator fram bland olivlundar som breder sig ut över den sluttande terrängen. Morgonljuset är magiskt och vi intog frukost på en solig terrass och kände hur temperaturen steg i takt med solens uppgång. Och nedanför oss plockade de druvor från stora klasar och lastade i stora korgar som de ska göra sitt egna vin på. Italien alltså, vackrare än jag kunnat föreställa mig och den här platsen får min mage att dansa polka och jitterbugg samtidigt.

 
 

Häpp. Nu ska jag ringa italiensk kundservice och jaga livet ut de där väskorna (håller alla tummar jag kan för att de snart är här) och sedan börjar vi arbeta. Kunde inte tänka mig någon bättre arbetsplats, faktiskt.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Lago di Garda.

  1. Italia, il posto più bello del mondo! niente a che vedere con la Svezia…. non posso pensare di tornare in Svezia… vorrei vivere per sempre in Italia e in Provenza!! Welcome Anna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.