Harder, better, faster, STRONGER.

 
 
stronger 005


 

stronger 006

 
 

Minns ni det här inlägget? Jag blev så förälskad i dessa träningstajts (passform, materialval, mönster och färg) att jag beställde hem ett till par strax där efter. Valet föll då på Cararra marble och de tajtsen kan vara det snyggaste jag sett i träningsväg! Jag menar, vem vill inte gå klädd i marmor på gymmet? Om man förutom att känna sig stark, smidig och euforisk också kan känna sig vansinnigt snygg under sin träning så är det en win-win situation utan dess like om ni frågar mig.
 
 
Så,

 
 

jag ska nu ta mina nya tajts, kila ner till gymmet och låta de stressiga timmarna på kontoret få utlopp i ett sprillans nytt TRX-pass. Det ska bli SÅ skönt.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Harder, better, faster, STRONGER.

  1. Alltid roligt med nya träningskläder!
    Hur skulle du säga att dom är i storlek? Finns ju ingen guide på deras hemsida. Väger mellan M och L, men vet inte riktigtvilken jag ska satsa på?

    Önskar dig en riktigt fin helg, kram!

    1. Ja, superroligt 🙂
      Jag är vanligtvis en S-M på kläder men när det kommer till träningstajts väljer jag alltid S (tycker om när de sitter ganska tajt). Så även här valde jag strl S och skulle tippa på att en strl M sitter bäst på dig. Dock är de ganska låga i midjan, något jag personligen gillar men det faller inte alla i smaken 🙂

      Hoppas du har en skön helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg