Att vara på hemmaplan, igen.

 
 
pisa 007
 

pisa 003

 

pisa 004

 

pisa 002

 

pisa 001

 

pisa 006

 

pisa 005

 
 

Och så var jag hemma i Sverige igen. Till höst och krispig luft och femtio nyanser av orange i trädkronorna. Gårdagen spenderade vi genom att spatsera omkring inne i Pisa, ta selfies med det lutande tornet och dricka Aperol Spritz och äta pasta på uteserveringar. En riktigt fin avslutning på veckan i Toscana och det var fantastiskt trevligt att åka på denna kick-off med kollegorna. För tillsammanstid, morgonkaffe vid poolen och för att lära känna varandra lite bättre. Lära känna varandra utanför arbetstid när inte jobbkostymen är på och när alla slappnar av och visar nya sidor av sig själva. Så himla nyttigt, på något vis.

 
 

Hur som helst. Nu är jag hemma i Sverige igen. Och vi har fredag i kalendern och idag väntar några timmar på kontoret innan jag stämplar ut för helg, rödvin och tillsammanstid med fler personer jag tycker om. Fint det.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att vara på hemmaplan, igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *