Passion for brands.

 
 
outfit 105
 

outfit 105b

 
 

Igår på lunchtimmen hann jag både med att äta färsk lax, slänga i mig en kaffe och spendera lite pengar på lunchshopping. Passion for Brands Instagramkonto kikar jag in på titt som tätt och eftersom deras showroom ligger här i Uddevalla har jag länge tänkt åka dit, men det har liksom inte blivit av. Förrän igår.

 

Och tjejerna hade SÅ mycket snygga höstnyheter blandat med REA-godbitar från sommaren. Jag? Jag föll som en fura för denna färglada och mönstrade kaftan. Den funkar liksom lika bra på sommaran, över en bikini, som på vintern med ett par jeans under. Och jag älskar när plagg inte är årstidsbestämda utan kan användas närsomhelst till vadsomhelst. Så idag klär jag mig färgglatt och lite bohemiskt och gör mig redo inför en sväng på stan. Behöver köpa hem lite nödvändiga ting och såväl ett besök på IKEA som apoteket står på schemat. Och sådan shopping blir ju alltid roligare när man har något fint på sig.

 
 

Kaftan – Lo-Ika (Passion for Brands)
Jeans – H&M
Boots – DinSko
Armband – the Moshi

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *