Känslan av att hålla 6 månaders arbete i händerna.

 
 
bmg 002


 

bmg 003

 

bmg 004

 

bmg 001

 
 

Igår kom den till kontoret. Det nya numret av Bröllopsmagasinet. Fortfarande kunde man känna doften från tryckeriet på de tunga magasinen när de anlände till oss och det känns minsann som julafton när lastbilen backar upp utanför kontoret och hissar ner pallar av de glossiga magasinen.

 

6 månader. Eller ja, egentligen 7 månader om vi ska vara petiga, av hårt arbete håller jag nu i mina händer. 374 sidor av det vi arbetat ihop. Av det JAG arbetat ihop. Det jag kämpat för, varit engagerad i och suttit uppe sena nätter och planerat. På bilden ser ni det svenska magasinet men jag är ju även chefredaktör för Norge, Finland och Danmark också. Så nästan 1500 sidor magasin ligger nu på mitt kontorsbord och vittnar om vilket jäkla bra arbete jag och mina kollegor gjort. Man kan ju få gåshud för mindre, alltså.

 
 

Och det nya numret, det 3:e med mig som chefredaktör är SÅ himla fint. Och det är med stolthet, glädje och eufori som jag bläddrar i magasinet och kollar tillbaka på vad 6 (ja 7) månader av hårt slit resulterat i. Bladet finns ute i butik redan nästa vecka och oavsett om du går i giftastankar eller inte kan ni väl ändå ta en titt i tidningshyllan, bara för att se vad det är jag pysslar med 8 timmar om dagen. Det hade gjort mig så himla glad.

 

Och ja, naturligtvis måste detta firas. Jag planerar redan för tårta och skumpa på fredag. För fira – ja det måste man!

 
 
signatur
 
 

6 kommentarer till “Känslan av att hålla 6 månaders arbete i händerna.

  1. Vilket enormt jobb och vilken härlig känsla du måste få när du ser på magasinet 🙂
    Så ort tidningen dimper ner hos butikerna kommer jag att bege mig dit för att införskaffa ett nummer!
    Förlovningen i somras kommer förhoppningsvis att resulterar i ett giftemål, någon gång 😉
    Då vill jag gärna få inspiration ifrån denna fina tidning!

    1. Ja, det är en fantastisk känsla att få hålla i magasinet efter månader av hårt arbete 🙂
      Vad roligt, grattis till förlovningen! I det nya numret finns mycket inspiration, så hoppas du kan börja planera lite smått 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg