Att ha haft fintmöten, minsann.

 
 
_DSC0228
 

_DSC0226

 

_DSC0217

 

_DSC0232

 

_DSC0222

 
 

Igår hade jag två stycken möten inbokade innan det var dags att åka tillbaka till västkusten. Och det var inte vilka möten som helst. På förmiddagen hade jag möte med Evfa Attling på hennes urtjusiga kontor på Söder Mälarstrand. Och vi drack te i finporslin, åt gudomligt goda bakverk och diskuterade hennes arbete, passion och visioner. Efva har precis designat en egen klädkollektion för brud som vi på Bröllopsmagasinet fick vara först ut att spana in och utöver silkestyger och fransk spets hade de ett magiskt fall och snygga skärningar. Stor tumme upp!
 
Efva är så otroligt driftig och att få sitta ner i någon timme med henne och prata om allt från glasögon till bussfärder i New York var en energikick utan dess like. En så himla inspirerande människa! Och fasligt snygg är hon ju också.

 
 

_DSC0241

 

_DSC0249

 

_DSC0257

 
 

Efter mötet med Efva begav jag mig till Wiener Caféet för lunch innan eftermiddagsmötet hos Lars Wallin började. Och där fick jag och min kollega spana på fler brudklänningar från hans nya kollektion Lars Wallin Wedding. Och alltså, herregud så mycket fint. Dessutom satt vi i deras förföriska showroom och på galgarna bakom oss hängde den ena vackra kreationen efter den andra. Couture alltså, världens finaste och jag fingrade förälskat på allt och önskade att jag kunde stannat hela kvällen och provat varenda en av de magiska skapelserna.

 
 

Ja,

 

två finmöten fick avsluta vistelsen i Stockholm. Stockholm som också bjöd på strålande höstväder, trevligt sällskap och goda middagar. Kunde inte bett om mer.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *