Att börja ladda inför julen.

 
 

julpynt

 

Adventsstjärna från Watt & Veke. Kakburk från Hemtex. Betonggrå bordsduk från Granit. Girlang/vimplar från House Doctor. Glöggmugg från Ernst Kirchsteiger. Presskanna från Bodum. Prydnadsgran från Åhlens. Fårskinnsdyna från Confident Living. Doftljus från Casalo Candles.

 
 

Hallå på er! Har ni börjat få jullängtan ännu? Det har jag. Julen för mig är liksom inte julafton, juldagen och annandag jul. Nej julen är från 1:a till 4:e advent. Det är under den perioden som jag vill krama ut så mycket som möjligt av julen och verkligen gå bananas i julkänslor, julmusik, julpynt och julbakande. Redan nu har jag börjat spana in diverse julpynt och ovan ser ni några av mina favoriter denna säsong. Och hörrni, HUR bra är det inte när flera av webbshopparna skapar egna JUL-kategorier? Bästa!

 

Utöver ovanstående älskar jag att pynta och ta till vara på naturen i julstöket. Granris, kvistar och pynt gjort av betong, trä och andra naturmaterial ligger mig varmt om hjärtat. Med lite hyacinter och fårskinnsplädar kommer man långt!

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Att börja ladda inför julen.

  1. Din amatör, 1:e-4:e advent. 😛 Hos mig börjar julen i september med planering och julmusik när jag är själv. I oktober brukar de första grenar, kottar, mossa osv flytta in och i november ja då blir det mer och mer fritt fram. Idag har barnen och jag gjort skurna pepparkakor och till kvällsmat åt vi ris á la Malta. Imorgon bär det av till Huseby Julmarknad.
    Jag älskar inte julen, jag knarkar den. Haha

    1. Hahaha okej, jag erkänner att jag ligger lite i lä om man jämför med dig!
      Härligt med någon som knarkar julen, ändå 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg