Utflyktslördag.

 
 
TvåFröknar 052


 

TvåFröknar 053

 

TvåFröknar 050

 

TvåFröknar 054

 

TvåFröknar 055

 

TvåFröknar 051

 

TvåFröknar 049

 

TvåFröknar 057

 

TvåFröknar 056

 
 

Idag vaknade vi tidigt (i vanlig ordning, det tycks omöjligt att sova längre än till 06.40 på helgerna nuförtiden). Och efter att ha suttit fastklistrad vid nyhetsmorgon under morgontimmarna och följt det fruktansvärda som hänt kände vi att det var dags att hitta på något och få tankarna på annat håll.

 
 

Så,

 

vi åkte till köpcentrumet några mil bort. En ny plats för mig och nya butiker att ströva omkring i och köpa årets första julklappar och små fina ting även till mig själv. Köpcentrum gör mig dock väldigt matt i huvudet och efter drygt en timme kände vi oss klara och bestämde oss för att fylla på lite energi på ett av de bästa ställen jag vet. Två Fröknar.

 

Så vi åkte dit, drack kaffe och fyllde på energinivån med lite socker. Sedan spanade jag omkring i den vackra butiken som hade fått in så otroligt mycket fint för den stundade julmånaden. Och jag fick i vanlig ordning cravings på det mesta och ville köpa med mig alldeles för mycket hem. Denna gång lade jag dock band på mig och nöjde mig på att spana och göra listor i huvudet över sådant som jag troligtvis åker tillbaka och köper efter några dagars betänketid. Min nya hang-up? Mossgrönt och guld. Så himla fint tillsammans och jag vill ha det på princip allt.

 
 

Nu? Nu ska jag utnyttja de sista timmarnas dagsljus för dagen och ge mig ut på en långpromenad. Hoppas du har en fin lördag, trots hemskheter som händer i världen.

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Utflyktslördag.

  1. Vilken fin utflykt ni hade trots det hemska som har hänt o händer på många ställen.
    Vilka fina saker dom har fått in. Dom vita kopparna med guld o den jättestora ugnsform i vitt skulle man vilja ha.
    Trevlig helg

    1. Ja, det var en mysig utflykt 🙂 Visst finns där så mycket fint? Jag föll också för de vita kopparna med guldhandtag.
      Önskar dig en fin söndag!

      1. Åh vad kul att du också föll för dom kopparna. Jag hoppas att det kommer att öppnas
        en ny butik ( det står en tom butikslokal sen 1/10 ) här snart med kläder o inredning för det var en som stängde för nån månad sen o det öppnades ett mysig café med en vägg med lite inredningssaker.
        Tack så mycket! Önskar dig med en fin söndag. Här blir det att leta efter ägare till en katt
        som jag hitta igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg