Gårdagen.

 
 
skövde 006


 

skövde 003

 

skövde 009

 

skövde 001

 

skövde 005

 

skövde 008

 

skövde 002

 

skövde 007

 

skövde 004

 
 

Igår hade vi ju en dag på stan, jag och syrran. Efter att först ha spenderat cirka två timmar på gymmet med träning, snicksnackande och efteråt en värmande dusch tog vi oss ut i den krispiga novemberluften. Spatserade gata upp och gata ner bland lördagslediga människor som också var ute för frisk luft, span i butiker och finkaffe. Butikerna nu har ju SÅ mycket fint. Allt från julpynt man vill köpa hem till fina kläder att bära på festligheter och fina julklappstips till nära och kära. Vi strosade runt och kollade in utbudet och efter en stund kände vi att det var dags att fylla på energidepån och värma oss med lite rykande hett kaffe.

 

Så vi tog oss an ett café. Och inne, tillsammans med sorlet från massa andra människor avnjöt vi smörgås, flera koppar kaffe och delade till sist på en makalöst god kladdkaka som fin avslutning på det hela. Och vi satt där inne en bra stund, planerade julklappar och gick igenom schemat före jul. Om 1 vecka är vi redan inne i advent och sedan säger det bara swisch! så är det julafton. December är allt bra mysigt, alltså och att sitta och planera julpynt, julbak och festligheter tillsammans med någon man tycker om är fantastiskt.

 
 

Vi avslutade sedan timmarna på stan med lite julklappsshopping innan vi tog oss hem igen. Men några timmar på stan i krispig novemberluft med en jag älskar alltså, bästa sättet att fördriva en ledig lördag på.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg