#det går bra nu.

 
 

frost

 
 

Den här veckan har jag varit inne i ett helt galet skönt flow. Jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är, men Fredrik sa till mig häromdagen; du känns väldigt fnittrig. Och ja, det är nog så. Kanske är det den stundande adventshelgen som ligger framför oss som ett startskott för Julbonanza! Kanske är det koffeinkicken efter dagens första kopp kaffe, eller endorfinerna från träningspassen. Jag vet inte riktigt; men det känns förbaskat bra. En bubblande, skön känsla. Liksom

 

På kontoret betar jag av to-to-listorna i ett rasande tempo, jag strukturerar, planerar och känner att jag har kontroll, flyt och positiv energi. Det är (och kommer vara fram till mitten av februari) vansinnigt mycket att göra på kontoret. Men det gör mig bara så himla pepp. Kanske är det tävlingsinstinkten som kickar in? Hur som helst så har jag helt enkelt en väldigt bra vecka. En skön känsla i magen, effektivitet i hjärnan och pirr i hjärtat inför december månad.

 
 

Hur skönt som helst, helt enkelt.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “#det går bra nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *