Black Friday.

 
 
blackfridau
 
 

Black Friday och dagen till ära klär jag mig i svart, med matchande nagellack (vädret ser också ut att matcha dagen; herregud så grått och tråkigt väder det är idag!). Något som däremot inte är särskilt tråkigt är alla bra erbjudanden som huserar dagen till ära. Bland annat så kör min vän och hans bror 20% på alla klockor på deras egna märke Berlin&Son. Perfekt om du vill unna dig en adventspresent eller köpa julklapp till rabatterat pris! (erbjudandet gäller endast idag och rabatten dras av automatiskt i kassan).

 

Nu: kaffe och fika i lunchrummet och sedan 2 timmar ytterligare med tangentbordshamrande innan jag stämplar ut för fredagsblommor, bubbel och helg!

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *