Heels? Nah, I rather wear my Nike’s.

 

zalando 002

zalando 003

zalando 001

Skor – Nike / SportBH – Calvin Klein / Trosor – Calvin Klein

 

Jag älskar hur olika kläder, skor och accessoarer kan få mig att känna på olika sätt, hur det får mig att bli olika individer och hur de påverkar mitt sätt att vara. En bra prestation på jobbet kan till exempel bero på en sådan sak; vad jag har på mig. Klär jag mig i plagg som sitter bra på kroppen, accessoarer som får mig att sticka ut och i skor som tillför något till en outfit istället för att bara fylla en funktion så presterar jag tio gånger bättre. Känner jag mig snygg får jag bättre självförtroende, blir mer utåtriktad och vill gärna stå i centrum. Jag blir helt enkelt mig själv upplyft till 2.

 

Och lika väl som jag älskar att klä upp mig älskar jag också att klä mig sportigt. Om jag hade fått välja hade jag gärna struttat runt i ett par schysta träningsbyxor, en hoodtröja och ett par riktigt snygga sneakers ett par dagar i veckan. Galet bekvämt och den sportiga looken trivs jag i. Älskar när plagg sitter tajt utan att skava, är bekväma och följsamma och när skorna får det att kännas som om man studsar fram.

Att klä sig sportigt kan också vara något av det snyggaste jag vet. För ja; det går även att klä upp gym-outfiten. Tänk ett par snygga, svarta träningsbyxor – en oversize hoodie, ett par vita skor och en keps till en snygg hästsvans och vardagsmakeup. Galet läckert!

 

Jag är ju (som ni säkert vet vid det här laget) ett stort fan av Asics träningsskor – det finns inget skönare än att studsa fram på ett par sprillans nya Asics. Men Nike har ju så vansinnigt mycket snygga modeller i sitt utbud och tränar jag bara ren styrketräning på gymmet är kravet på skons stöd inte lika högt som när jag kör pass eller konditionsträning. Så jag kunde helt enkelt inte motstå dessa. Vita skor kan ju ändå vara något av de snyggaste som finns och dessa med detaljer i guld är bland det snyggaste jag sett.

 

Så nu är jag redo för träning (eller vardagsstruttande) i nya Nike’s och med världens skönaste underklädes-set från Calvin Klein. Har velat ha detta set länge efter att ha sett tusentals bilder florera runt på sociala medier. Och nu kan alltså jag också känna mig vansinnigt läcker med både nytt som syns och nytt som är bekvämt intill kroppen. Hur bra som helst, helt enkelt.

 

Inlägg i samarbete med Zalando och länkar till produkterna finner ni under bilderna ovan.

signatur

3 kommentarer till “Heels? Nah, I rather wear my Nike’s.

  1. Såå fina pjucks! En fråga.. Hur är dom i storleken? Funderar på att slå till på ett par.
    Önskar dig en fin fredag! ✨

    1. Hej Sophia! Skorna är normalstora till strax under normalstora i storlek. Jag har alltid strl 39 på träningsskor och tog även 39 på dessa. De satt fint, men tror även att 40 hade fungerat bra också 🙂

      Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg