Kan själv – att montera en canvastavla.

 

canvas 003

 

Personer i min närhet vet att jag är en stark anhängare av kan-själv-syndromet. Jag tror även att det har lyst igenom här på bloggen ett par gånger. Jag är som en 5-åring när det kommer till en del saker och älskar känslan av att kunna själv. Av att lära mig något nytt och efteråt stolt kunna klappa mig på axeln och säga att ja, jag kan själv. Så när jag fick förfrågan av Canvas of Sweden om jag ville testa deras nya koncept med självmontering av Canvas vad jag inte sen på att tacka ja.

 

Jag älskar tavlor och att mixa motiv, färger och material är så himla snyggt. Så jag valde att framkalla en bild på syrran som jag tog i somras när vi spatserade på Ystads kullerstensgator. Och på Canvas of Sweden kan du välja att enbart köpa canvasduken, att montera tavlan själv med en extern ram eller att välja en färdigmonterad tavla. Men jag ville ju som ni säkert förstår testa att montera själv. På deras hemsida har de en monteringsvideo som är riktigt bra. Efter att ha snabbt kikat på den insåg jag att det inte skulle vara svårt alls att göra själv och beställde därför hem canvasduk + ram.

 

I slutet på förra veckan fick jag hem paketet – paketet som innehöll canvasduk och en tavelram i 4 delar. Sedan var det bara att sätta igång. Och till min hjälp hade jag sax, hammare och en häftpistol. Var lite orolig för det där med häftpistol först; trodde inte jag hade en sådan hemma. Men när jag yttrade det för Fredrik spatserade han bara ner till förrådet och hämtade en till mig. Hantverksgrabbar alltså, de är de bästa.

Och vilken grej med häftpistol sen! Jag ville typ gå lös på allt hemma efter användningen – så kul!

 

canvas 002

canvas 001

canvas 006

canvas 005

canvas 004

 

Nåja, åter till monterandet. Jag följde monteringsvideon och det var som sagt busenkelt. På ca 10 minuter hade jag gått från några bitar i ett paket till en färdig tavla att sätta på väggen. Hur bra som helst och det blev förbaskat snyggt!

 

Så,

 

kanske har du en kan-själv-anhängare bland familj och vänner? Varför då inte ge bort detta i julklapp? Ett snyggt motiv och lite kan-själv-känsla på självaste julafton slår nog det mesta.

 

signatur

 

2 kommentarer till “Kan själv – att montera en canvastavla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg