Det där med fotriktiga skor.

 
 
palladium
 
 

Jag älskar ju sneakers och träningsskor. Skulle nästan vilja bära dem dygnet runt och att dra på sig ett par nya träningsskor och känna hur det mjuka gummit nästan får en att studsa fram är oslagbart. Men nu i vintertid då det både är blött, halt, kallt och kanske 20 cm snö på marken så funkar tyvärr inte ett par träningsskor så bra att promenera utomhus i. Så för några veckor sedan investerade jag i ett par fotriktiga skor. Skor för skogspromenader, vinterpromenader och i miljöer och väder då träningsskor inte håller måttet.

 

Ett par Palladium i vattentätt material som är lagom fodrade (funkar både höst, vinter och vår) och som faktiskt är riktigt sköna att gå i. Jag invigde dem idag under morgonpromenaden till jobbet. Riktig fint gick det. Och nu ska jag strax promenera hem igen, 60 minuter genom ett vintermörkt landskap i skor som håller mina fötter båda torra och varma. Och när jag kommit hem ska sedan jag och Fredrik åka iväg och köpa julgran. Så himla, himla bra.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.