Att ha nedräkning.

 
 
zalando


 
 

Nu är det inte många timmar kvar, hörrni. Till autosvar på mailen, vilopuls, julkänslor och ett pirr i magen. 5 lediga dagar ligger framför mig (jodå, jag jobbar allt mellandagarna). Men 5 dagar är ändå inte tokigt. Lediga dagar att spendera med människor jag älskar, god mat och vackra paket inslagna omsorgsfullt i vackra papper och skinande snören. Också tid för läsande av pocketböcker, sällskapsspelande och långpromenader i skogen både morgon och kväll. Någon snö lär vi inte få i år, men jag njuter ändå jul redan nu!

 

Tröjan på bilden har jag fått mycket frågor om. Den är världens skönaste och kommer från Vila – ni hittar den HÄR (jag har strl M). Likaså byxorna är från Zalando, ett par svarta Dr. Denim som är så mjuka att de inte är klokt – dessa hittar ni HÄR.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Att ha nedräkning.

  1. Låter så härligt med svenskt julfirande. Blir lite avundsjuk trots att jag befinner mig i helt underbart ljuvliga Thailand. Hoppas du får en riktigt God Jul.

  2. Vad mysigt det låter med svensk jul. Själv befinner jag mig i Thailand. Hur mysigt som helst men din beskrivning av julmys får mig att längta larm men bara lite?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg