Det där med att fastna framför en serie.

 
 
gotham

gotham 4

gotham 3

gotham 2

 
 

Såhär i juletider när man mest bara vill mysa inomhus med tända ljus och raggsockar så finns det nästan inget bättre än att fastna i en bra serie. Jag och Fredrik har de senaste veckorna suttit som fastklistrade framför Gotham. Har ni sett serien? Så jäkla bra på ett härligt skruvat och mörkt sätt. Men nu har vi sett halva säsong 2 och till vår förtvivlan kommer inte de andra avsnitten ut förrän sent till våren (gah! – hate when it happens).

Så igår beslöt vi oss för att starta upp med något nytt och så började vi titta på Homeland. Tre avsnitt hann vi med innan klockan visade på tok för mycket. Vad jag tycker? Jag tycker den verkar hur bra som helst.Har velat se serien ett längre tag men inte kommit mig för att göra det förrän nu (antar att de flesta av er redan sett serien).

 

Hur som helst: har ni fler tips på bra serier får ni gärna skriva en kommentar nedan. Det är ju så underbart att krypa upp i soffan och se avsnitt efter avsnitt och bli riktigt inbiten.

 
 
signatur
 
 

16 kommentarer till “Det där med att fastna framför en serie.

  1. White collar om du missat den och Suits så klart. Vi har just börjat se How to get away with murder, sitter som klistrade i soffan ☺️.

  2. Sons Of Anarchy, bästa serien någonsin! Såg precis klart säsong 6 av Homeland, vilken lyx att ni har hela framför er 🙂

    1. SoA är SÅ bra! Den har jag också sett 🙂 Såg ytterligare 2 avsnitt av Homeland igår och ja, det känns minst sagt som en lyx att ha så många avsnitt framför sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg