Inspo – january 2016.

 
 

pinterest

 
 

Inför varje månad brukar jag gå in på Pinterest och kika på vackra ting som inspirerar mig just där och då. Ofta blir det blandade bilder på kaffe, skog och inredning. Lite av mina favoritintressen upplyfta i olika skepnader, kan man säga. Inför januari är det inget undantag utan denna månad drömmer jag om vackra ting till hemmet, långa promenader och mycket kaffe i olika skepnader. Det är lite lustigt det där ändå. Hur hjärnan omedvetet plockar ut och ser saker man gillar – hur det så tydligt blir ett mönster i saker och ting.

 

Brukar ni vara inne på Pinterest? och i så fall – vad söker ni vanligtvis efter där?

 
 

signatur

 
 

7 kommentarer till “Inspo – january 2016.

  1. God fortsättning.
    En dag skall jag lära mig hur man sätter ihop bilder som du gör. Det ser så härligt ut och bilderna blir nåt åt samma håll.
    En skön helg på dig.
    Kram

  2. Jag är en mästare på pinterest. Nu under vintern blir det oftast bilder på kaffe, mysiga kläder, böcker och yoga. Sen närmare våren mer blommor och vackra platser som inspirerar till årets semester 🙂

  3. Jag ÄLSKAR Pintrest! Det blir en hel del inredning, kläder och hår. Mycket hår. Och lite smink. Trädgård blir det massor mot våren/sommaren.
    Just nu (eftersom jag har haft den enorma turen att äntligen få bli mamma efter 7 års kämpande) är det mycket fina bilder på bebisar och barnrum som gäller, mattor, hyllor, färger, sängar, sänghimmlar, ljudkällor, ljusslingor, vackra tyger och praktiska förvarings tips. Och just det, innan älskade kom ut var det ”gravidmode”
    Älskar Pintreset! Sa jag det? 😊

    Vad heter du där? Så kan man få lite mer isop och någon ny att följa 😄

    Kram kram

    1. Ja, Pinterest är UNDERBART! Stort grattis till den nyblivna mamma-rollen – så otroligt glädjande att höra 🙂 På Pinterest kan man verkligen hitta inspiration och det är ett perfekt verktyg för moodboards och kollage av alla dess slag!
      Mig hittar du här: https://www.pinterest.com/annastormpics/

      Vad heter ditt konto på Pinterest?
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg