Hur jag redigerar mina bilder #2.

 
 
redigering
 
 

Den här veckan kommer nog gå till historien som en av de mest hektiska i mitt liv – rent arbetsmässigt. Den här veckan ska jag få grepp om slutproduktion för såväl Bröllopsmagasinet som vår branschtidning Nordic Bridal, jag ska förbereda inför några mässor som vi medverkar på. Jag ska marknadsföra och skicka ut nyhetsbrev, uppdatera sociala medier, ha koll på monterskisser och utställarinformation till en egen bröllopsmässa vi ordnar den 23:e januari. Samt att jag ska ordna en helt egen modevisning till denna med modeller, klänningar, koreografi, musik och mycket mer. Några av punkterna ovan har jag aldrig arbetat med innan och varje minut som går är minst sagt en utmaning.
 
Men det blir nog bra, det också. Bara jag påminner mig själv om att sänka axlarna lite då och då och upprepa: Det ordnar sig, det gör det alltid.

 
 

Tills dess bjuder jag på ytterligare en redigeringsvideo. I denna video tar jag upp hur man förstärker vissa färger i en bild och återskapar ett original så lik själva upplevelsen som möjligt. Klicka på bilden för att komma till videon och välj HD-kvalité.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *