Ny vecka.

 
 
dress

Klänning – Samsøe & Samsøe / Fjädercape – Topshop / Örhängen – Lily and Rose / Läppstift i färgen Bare Bohemian – IsaDora / Pumps – Ellos

 
 

Och så var det måndag igen. Och jag sitter på kontoret och gäspar ikapp efter helgens arbete och inser att jag kommer behöva ett par koppar kaffe idag för att inte somna sittandes vid datorn. Denna arbetsvecka kommer ägnas åt att fixa det sista innan sidorna skickas till tryck i mitten på nästa vecka. Och jag sitter standby vid telefon och inväntar samtal från produktionsteamet som upplyser om saker som måste ändras eller införskaffas för att fylla eventuella luckor i magasinet. Men efter helgens arbete känner jag mig ändå lugn; denna gång har jag haft framförhållning och gjort back-up på sådant som nästan alltid sker i sista-minuten.

 
 

Så ja,

denna vecka innehåller till största delen jobb. Kontorsarbete måndag-fredag och så en tur till Malmö i helgen för jobb även där. Och så ska jag klämma in en middag på stan med vännerna på tisdag och hinna med så många kvällspromenader jag orkar. Och så ska jag se fram emot nästa helg och första lediga dagarna på evigheter. Vad jag längtar efter? En ledig lördag. Att starta dagen med sovmorgon följt av gofrukost och ett besök på gymmet. Sedan vill jag fortsätta dagen med långpromenad och införskaffande av årets första semla som ätes hemma i sällskap av en bra bok. Kvällen vill jag sedan spendera med möjligheten att i lugn och ro fixa till sig i badrummet, ta på sig det finaste man har för att sedan gå ut och dricka vin med vännerna. Plaggen ovan? De hade gärna fått flytta in i min garderob på en gång och burits under en kväll som ovan beskriven.

 

Men ja, det är 11 dagar kvar till en ledig dag så jag säger hej! till den där kaffekoppen och dyker ner i arbetet igen.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *