Att uppdatera garderoben #2.

 
 
blackdress

Jag fortsätter på DET HÄR inlägget och denna gången är det ”den lilla svarta” som får stå i fokus. Jag vet inte hur många svarta klänningar jag köpt under åren. Med långa ärmar, utan ärm, knälånga eller ända ner till golvet. I bomull, chiffong, spets och någon mix av viskos och polyester. De har alla varit fina på sitt sätt och är det en klänning som man ska satsa på är det verkligen den lilla svarta. Just nu är den HÄR favorit i min garderob, men jag hade gärna kompletterat samlingen med en utan ärm. Då kan man liksom ha den året runt (långärmade klänningar passar i och för sig nästan jämt men kan bli aningens varmt under sommaren).

 

Denna klänning ovan är perfekt. Lagom längd, hög i halsen och med en öppen rygg dekorerad med spets. Att den är hög i halsen gör att den ser mer klädd ut och lämpar sig såväl på kontoret som middagen på stan. En högt skuren hals är också smickrande under vinterhalvåret då man inte alltid är sugen på att blotta ett vinterblekt dekolletage. På dagen hade jag gärna burit klänningen som ovan – med en lång cardigan och platta skor. För att sedan på kvällen byta loafers mot klackar och några riktiga statement-smycken. Spetsen i ryggen gör också klänningen med lämpad för fest! och de små detaljerna gör verkligen att klänningen går från snygg till perfektion.

 
 

Japp, ”den lilla svarta” åker upp som nr 2 på min inköpslista och jag ser SÅ mycket fram att ta min garderob till nästa steg.

 
 

Klänning från Samsøe & Samsøe

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Att uppdatera garderoben #2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg