Nu vänder vi blad.

 
 

bilden

 
 

God morgon fredag! Denna vecka har verkligen känts som en slags bubbla tycker jag. Det är veckan efter slutproduktion och en slags tomhet innan nystarten kickar igång har infunnit sig på kontoret och hemma har jag mest försökt att hålla mig instängd i ett rum så långt borta från Fredrik som möjligt för att undvika att bli sjuk, haha.

Att ha en person som är magsjuk i sin närhet känns ungefär som att man är en tickande bomb. Man vet liksom hur lätt det är att själv bli smittad och ovissheten kring att inte veta NÄR det ska smälla till har gjort att jag inte vågat röra mig så mycket utanför lägenheten utöver korta promenader.

 
 

Men hey, idag är det fredag. Fredrik är pigg och kry igen och jag ska ta mig ur den där bubblan. Vara effektiv på kontoret, dricka starkt och gott kaffe och le åt livet. Promenerade till kontoret imorse och verkligen njöt av hur mycket ljusare det blivit utomhus nu än för några veckor sedan. Så ja – det är fredag och jag njuter av livet och nu är det dags för dagens första rast och den där välkomna koppen med kaffe.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Nu vänder vi blad.

  1. Hej, jag vet att du tidigare läste en kurs samtidigt som du jobbade. Jag funderar själv på att läsa en distanskurs 50% på 1 år men undrar om jag då ska sikta på ett deltidsjobb istället mitt nuvarande heltidsjobb (8-17) för att orka med. Jag har i och för sig inga övriga intressen som tar upp tid förutom gymträningen 4 gånger i veckan. Klarade du att plugga och jobba samtidigt genom bra planering eller var det något annat som gjorde att det fungerade?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg