Att må lite bättre.

 
 
sjukstuga 002

sjukstuga 001

sjukstuga 003

 
 

Gårdagen hörrni, ja låt oss bara säga att jag haft roligare dagar. Men efter en hel natts sömn och mycket vätska känner jag mig nu lite bättre. Sjukt hur uttorkad man blir fort av magsjuka! Jag är oerhört känslig för det och i kombination med lätt feber, ont i huvudet och värk i hela kroppen var det inte direkt high life igår.

 

Idag då? Jag har spenderat större delen av dagen i sängen. Men påklädd och efter en dusch lyckas jag lura kroppen att tro att jag är piggare än vad jag faktiskt är. Har också fått i mig lite mat för första gången sedan i fredags kväll. Barndomsklassikern makaroner, stekt falukorv och ketchup var överraskande gott. Har även sett några avsnitt på serien Entourage (säkert fjärde gången jag ser serien men tröttnar inte) samt bläddrat i lite i olika magasin. På ena bilden ser ni förresten en liten bit av sänggaveln. Om jag är ännu snäppet piggare imorgon ska jag försöka fotografera hela åt er så ni får se. Själv är jag löjligt nöjd.

 

Nåja, dags att vila ögonen lite och njuta av den friska vårvinden som sveper in genom det öppna fönstret. Hoppas ni har det bra och tack för alla krya-på-dig-hälsningar ♥

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg