Something blue.

 
 
himmel 004
 
 

Alltså VILKET väder vi haft idag! Vårkänslor deluxe. Efter morgonens härliga start med färskpressad juice armbågade jag mig fram på stans loppis och fick med mig ett gäng tavelramar hem för nästan inga pengar alls. Sedan åkte jag och Fredrik ut för någon timmes frisk luft. Hoppade skogen och satsade istället på landsvägar som badade i varmt solljus och fågelkvitter. Älskar verkligen den här årstiden som börjar ju. Solljuset ger verkligen så mycket energi och jag känner mig alldeles fnittrig och full av liv.

Efter ca två timmar i frisk luft har jag spenderat eftermiddagen hemma. Läst bok, druckit starkt kaffe och grävt fram en skiva sockerkaka i frysen. Sedan fick det bli en kort promenad till bara för att njuta så mycket vårväder som möjligt.

 

Och nu? Nu är jag precis utkommen från duschen och har håret i turban och ska piffa till mig innan kvällens sällskap trillar in. Vi ska ta en fördrink hemma och sedan ut och wine:a och dine:a på stan. Mycket, mycket trevligt.

 
 

#happysaturday folks!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *