Egentid.

 
 
fika 023
 
 

Vilken fantastisk helg jag haft! En fredagkväll hemma innehållandes matlagning, rödvinsdrickande och skönsång i köket. Att komma hem en fredag efter kontorsjobb och träning och ställa sig i köket, hälla upp ett glas rött och laga mat och lyssna på musik kan vara bland det härligaste som finns!

På lördagen sedan har jag ju redan berättat lite vad jag gjorde. Kort sammanfattat: Långfrukost, loppisbesök, långpromenad i solen, lunch, egentid i soffan med kaffe, bok och sockerkaka, ytterligare en promenad i solen och på kvällen gick vi ut och åt god mat och drack vin med vänner. Och igår hade vi en fantastisk eftermiddag med familjen, tårta och många skratt innan vi tog bilen tillbaka till västkusten i ett landskap som färgats lila av skymningen.

 

Och nu har vi alltså måndag. Denna veckan väntar kontorsjobb, en spännande kvällsföreläsning, middag på stan med två saknade och så reser jag till London för jobb på söndag. En fullspäckad och rolig vecka som startar nu.

 
 

Så,

dags att hämta veckans första kopp kaffe och sätta igång!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Egentid.

  1. Jag tycker det är så härligt att läsa någon som är så glad i sitt jobb utan att vara egenföretagare (inget fel i det men de har en tendens att berätta sin glädje över jobbet mer).

    Ha en härlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *