Kalas för världens bästa 10-åring!

 
 
soul 021

soul 020

soul 025

soul 022

soul 024

soul 019

soul 023

soul 026

soul 027

 
 

Idag efter jobbet tog jag mig ner på stan. Typ världens bästa butik (SOUL) fyllde 10 år och det ville jag inte missa! Så tillsammans med ett par andra shoppingssugna besökte jag butiken och kramades med Maria och utropade grattis! och spanande in nyheterna. Och butiken var fylld av vårnytt i alla möjliga färger, former och material. Och så bjöds det på tårta och härlig stämning och leenden. Så ni kan tänka er att min tisdagseftermiddag gick inte av för hackor.

 

Inne i butiken fanns som sagt så himla mycket snygga nyheter. Fifty shades of denim blandat med mocka, spets och skira tyger. Det märks verkligen att våren är på intågande och i vanlig ordning ville jag köpa med mig halva butiken hem. Och det kunde jag ju nästan gjort också, för de firar nämligen 10-års jubileet genom att ge 20% rabatt på hela sortimentet. Även en del godbitar på REA:n med 70% fanns kvar. Till exempel den HÄR vrålsnygga klänningen (klänningen på sista bilden – så ledsen över att den inte sitter helt 100 på mig, men den kanske passar dig?).

 
 

Och även om jag kunde förnyat hela min garderob på stört nöjde jag mig med ett köp; en alldeles tokfin blus/topp i blått och crémevitt som ni ska få se närmare på en annan dag.

 
 

Och ni – Firandet pågår även imorgon (onsdag) så passa på att besöka butiken och härliga Maria! Jag menar; toksnygga kläder, trevlig personal, kalasgod tårta och fina rabatter. Vem vill gå miste om det på en onsdag?

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Kalas för världens bästa 10-åring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *