Black swan.

 
 
blackfeather 001

blackfeather 003

blackfeather 002

 
 

Ja hörrni, det var alltså denna bolero av strutsfjädrar jag fick köpa till inköpspris på mässan i London. Har haft med liknande av dessa under olika fotograferingar vi gjort för Bröllopsmagasinet och de är verkligen fantastiska! Har velat ha en i flera månaders tid men tyckt att ett par tusenlappar för en accessoar är något i överkant. Men nu är den alltså min och det känns magiskt! Boleron fungerar att slänga på som krage ovanpå vinterkappan eller att slänga över axlarna till ett par grå jeans och svart linne när man ska ut för Wine & Dine på stan. En accessoar som piffar till det mesta, helt enkelt.
 
När jag visade mitt senaste inköp för Fredrik sade han bara ”Ja, man har ju sett konstiga saker i butik och undrat vem tusan som köper det där. Och ja, nu har jag svaret”. Haha. Själv är jag löjligt förtjust i denna och boleron får mig att känna mig oerhört fancy alla dagar i veckan.

 
 

Som + i kanten är den ju också vansinnigt snygg som inredningsdetalj.

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Black swan.

  1. Haha, underbar kommentar från Fredrik! Men när du är på väg till er ”Wine & Dine” kommer han slås av hur vacker den är! 🙂

    1. Hahaha ja, ärlig är han i alla fall 😉
      Hoppas att han ändrar åsikt som sagt var inför nästa vända på stan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg