Att ha skaffat sig ett bekymmersfritt liv med hörlurar.

 
 
sudio 001


 
 

Det här med hörlurar, alltså. Det har varit ett pågående bekymmer för mig i ganska lång tid. För det första så är livslängden på ett par traditionella hörlurar ganska kort (i alla fall har jag upplevt det). Antingen blir det glapp i kontakten, man tappar bort hörlurarna eller som i mitt senaste fall då något knas hände som gör att det sprakar då och då i hörlurarna. Sprakandet är som små elektriska impulser och när de träffar hörselgångarna gör det såpass ont att jag liksom i panik fått slita ur lurarna i öronen. Inte särskilt behagligt som ni kanske förstår… Utöver dessa är sladdarna oftast i vägen när jag tränar; oavsett om jag befinner mig i löpspåret eller bland vikterna på gymmet. Och så har vi ju såklart det eviga utredande av sladdar som trasslat sig. Alltså; HUR är det möjligt att sladdarna trasslar sig så lätt oavsett hur försiktigt man stoppat ner hörlurarna i väskan?

 

Älskar citatetHow to tie the strongest knot ever: Step 1. Put a pair of headphones in your pocket. Step 2: Wait for one minute. Step 3: Done!

 
 

sudio 002

 
 

Som ni märker har alltså det där med hörlurar inte varit helt bekymmersfritt för min del. Något som varit tråkigt då jag i stort sett använder hörlurar varje dag. Antingen på gymmet då jag lyssnar på musik när jag tränar eller som redskap när jag lyssnar på Podcast under lunchpromenaderna eller pratar med någon jag tycker om. Det dagliga användandet av hörlurar i kombination med mina problem ovan gjorde att jag riktigt jublade när jag fick förfrågan från Sudio Sweden om jag ville testa deras nya trådlösa lurar.

 

Sudio Sweden är ett företag som designar svensktillverkade hörlurar i finaste klass. Och deras senaste nyhet VASA BLÅ är alltså trådlösa hörlurar i riktigt snygg design. De har en batteritid på 8 timmar och fungerar med alla enheter som stöder Bluetooth. Och alltså; jag är helt såld! Efter en veckas användande vill jag aldrig gå tillbaka till något annat. Dessa trådlösa VASA BLÅ är: inte i vägen när jag tränar, inte benägna att trassla sig och de finns heller ingen risk för glapp i någon kontakt. De är p-e-r-f-e-k-t-a.

 
 

sudio 003

 
 

Och eftersom jag älskar dessa så otroligt mycket frågade jag om jag inte kunde få en rabattkod att ge till mina fina läsare så att de också kunde få möjlighet till ett bekymmersfritt liv med hörlurar. Och vet ni? Det fick jag! Så nu har jag alltså i samarbete med Sudio Sweden en rabattkod som ger er 15% på ett par härlurar (valfria från Sudio Sweden – se hela utbudet HÄR).

 

Rabattkoden är: Anna16.

 

Hoppas att ni också kommer bli lika förtjusta som jag ♥

 
 

Vill ni se fler inspirerande bilder från människor som njuter av fantastiska hörlurar? Spana då in Sudio Sweden på Facebook och Instagram.

 
 

signatur

 

Inlägg i samarbete med Sudio Sweden.

 
 

6 kommentarer till “Att ha skaffat sig ett bekymmersfritt liv med hörlurar.

  1. Gäller rabattkoden på en vara eller ett helt köp? Har länge varit sugen på att köpa ett par trådlösa – har samma problem med trasslande sladdar 😉

    1. Hej Elvira,
      Ja, jag har testat springa i dom. Det gick mycket bra! Sedan handlar det ju lite om vilken ”typ av öron” man har. Olika örsnäckor passar ju olika öron. Men som sagt, denna modell av örsnäckor har alltid passat mig och så gör även dessa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg