Att få vårfräsch hy.

 
 
maybeauty 005

maybeauty 006

maybeauty 008

maybeauty 004

maybeauty 007

 
 

De senaste veckorna vet jag inte hur många gånger jag gnuggat ansiktet med peeling och sedan smort in det med den fetaste krämen jag kunde hitta hemma. En kräm inte över huvud taget anpassat för ansiktet och som gjort att jag fått lite dålig hy i pannan och andra orenheter. Varför jag gjort det? För att min hy varit så fruktansvärt vintertorr. Har ni också vintertorr hy? Det har liksom varit som om jag vistats utomlands i stekhet sol i 4 veckor och kommit tillbaka till den torra luften i Sverige där hyn bara trillar av. Precis så, fast minus en härlig solsemester då. Hyn har helt enkelt bara varit väldigt vintertrött.

 

Därför tvekade jag inte en sekund när jag fick möjligheten att i samarbete med Maybeauty testa deras Incredible Face Gel. Gelén är en fantastisk ansiktsgel som tar bort döda hudceller och gör hyn både renare och lenare. Det lät med andra ord helt perfekt och precis vad mitt trötta ansikte behövde.

 
 

Så igår skred jag till verket och var mycket pepp när jag testade gelén. Man applicerar helt enkelt gelén på torr hy (näsa, panna och kinder) och masserar försiktigt in gelén där man önskar rensa bort död hud. Och alltså; vilken grej! De torra, trista partierna som jag försökt peela och smörja i veckor bara försvann. Den torra huden liksom föll av på ett lite snuskigt men ändå magiskt sätt! Det är inte många ansiktsprodukter som håller vad de lovar, men ojojoj vad detta fungerade bra. Sedan att gelén doftade nyponrosor gjorde inte saken sämre direkt.

 

Så,

ny har jag nyponrosdoftande och len hy. Redo för att möta vårsolen och gå från vinterblek till solkysst. Så himla fint. Och vill du också få vårfräsch hy har jag nu i samarbete med Maybeuty ett erbjudande där du får 30% rabatt. Klicka på den HÄR länken och uppge rabattkoden annagel i kassan.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att få vårfräsch hy.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *