I’m blue (da ba dee).

 
 
workout 001

workout 002

workout 003

workout 004

 
 

Idag befann jag mig på gymmet när de slog upp dörrarna klockan 09.00. Var riktigt laddad för ett roligt pass och kände att jag hade mycket energi i kroppen. Och dagar som dessa är bland det roligaste jag vet att låna den stora salen på gymmet, koppla in min egen musik och sedan köra ett crossfit-inspirerat pass där jag varvar övningar i ett högt tempo. Idag ville jag ha fokus på ben så jag körde nästan uteslutande ben och varvade övningar i högt tempo som fick upp pulsen med lite tyngre övningar som fick benen att skaka och när musklerna fick arbeta riktigt ordentligt. Variationen av övningar, bra energi i kroppen och hög musik är de bästa träningspassen.

 

Dagen till ära var jag dessutom nästan helt klädd i blått. Färg piggar liksom alltid upp och får jag välja kör jag hellre lite ”kallare” färger på träningskläder (så som blått, grått och grönt) istället för varma så som rött, rosa och lila. Träningslinnet köpte jag igår på Stadium (deras egna märke SOC), byxorna är favoriter från Aim’n Sportswear och på fötterna har jag ett par Asics i vanlig ordning.

 
 

Så ja, ett hårt träningspass fick starta denna söndag och nu ska jag alldeles strax möta upp Emilie för att laga söndagsmiddag och ha tjejsnack.

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “I’m blue (da ba dee).

  1. Du är otroligt fin och vältränad! Jag blir så inspirerad av såna här inlägg hos dig 🙂 Jag körde mitt tredje gympass på förmiddagen, har tränat olika saker i stort sett hela livet men har aldrig fastnat för att gymma…men nu har jag bestämt mig för att ge det en ärlig chans så en månad ska jag minst ge det har jag bestämt mig för.

    1. Tack snälla, så glad jag blir! Alla människor gillar olika typer av träning. Jag älskar gymmet eftersom det tillåter mig att träna VAD jag vill, NÄR jag vill 🙂 Ganska fritt med andra ord, vilket passar mig. Ska bli spännande att se om även du fastnar för träningsformen 🙂 Kram

  2. Åh vad jag får dåligt samvete nu. 🙁 Har inte varit på gymmet på aslänge men jag har inte mått bra så jag ska inte vara hård mot mig själv. Fast det är en fin balansgång det där för mår man inte bra så ska man inte träna men om man inte tränar så mår man inte bra. Hoppas min hosta vill ge med sig (misstänker pollen) snart så jag kan ta en pass på gymmet.
    På onsdag ska vi börja med ngt roligt, vi som i min familj. Pojkarnas innebandyträning är slut för säsongen så vi tänkte att vi skulle ut i skogen och springa som familj, vi behöver alla få upp flåset så det kommer bli kanon! 🙂
    Hoppas söndagen fortsätter vara go’

    1. Åh så härligt att göra träningen till en familje-aktivitet 🙂 Låter helt fantastiskt! Och ja, mår kroppen inte bra ska man ta det lugnt med träningen. Byta ut svettiga pass mot lugna promenader och kanske lite stretch. Allt har sin tid och innan man vet ordet av det så är man igång igen. Dock kan ju pollenmedicin vara något att fundera över – att vara allergisk kan ju faktiskt kännas som en klassisk förkylning i vissa fall… Kram och ha en fin måndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg