Om att få något man önskat sig.

 
 
kevinmurphy 002


 
 

De bästa födelsedagspresenterna? Ja, jag skulle vilja säga att det är de saker/upplevelser som man tänkt införskaffa/göra men inte riktigt motiverat sig till att genomföra. Det behöver nödvändigtvis inte vara dyra ting utan bara sådant som man liksom inte riktigt prioriterar eller unnar sig själv.

 

Som det här ovan, till exempel. Min frisör hyllar detta märke till skyarna och pratar väldigt gott om Kevin Murphy över lag. Och jag vet ju att frisör-schampoo känns superlyxigt och inte alls går att jämföra med det jag just nu köper i BigPack på ÖoB. Men jag har liksom inte prioriterat att lägga hundralappar på schampoo och balsam när det finns andra alternativ som ”funkar bra ändå”.

 

Därför blev jag extra glad när detta fanns i ett utav födelsedagspaketen. Superlyxigt, väldoftande frisör-schampoo och balsam! Doften påminner om en fräsch variant av romerska bågar (eh ja, enligt mina doftsinnen i alla fall) och SOM jag njuter i duschen numera! Att få löddra in håret i något lyxigt är som 2-minuters egentid i allra bästa form och när det dessutom doftar choklad, citrus och nytvättat liksom bubblar det i barnet inombords.

 
 

Så ja, nu sitter jag i soffan med väldoftande, lent hår och tycker återigen att man aldrig kan bli för gammal för att fylla år och få paket. Det medför ju lite extra lyx i vardagen och det kan man aldrig få för mycket av.

 
 
signatur
 
 

7 kommentarer till “Om att få något man önskat sig.

  1. Är det romerska bågar den luktar???
    Har haft så svårt att identifiera doften. Ska fundera på om mitt luktsinne kan hålla med nästa gång i duschen😂

    1. Haha nja, tror inte den doftar romerska bågar EGENTLIGEN 😉 Men det var vad mitt luktsinne tolkade det som, haha 😀

  2. Köper du ditt schampo på ÖoB? Det var längesen jag slutade köpa såna schampo, går jag till frisören och lägger massa pengar på mitt hår så vill jag ju ge håret bästa förutsättningarna för att behålla det jobbet som frisören har gjort. Bara det bästa för mitt hår som får stå ut med alla mina idéer om att byta färg. haha

    1. Haha ja, köpt på både ÖoB och på ICA senaste åren (ibland varvat med något finare från typ LYKO). Ska bli skönt att ”ta hand om håret” lite nu med detta lyxiga kit. Förstår att du prioriterar det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg