Om att vilja ta en weekend.

 
 
hotels


 
 

Just nu känner jag att det hade varit så himla härligt med en weekend någonstans. Att spendera 1, 2 eller 3 nätter på ett mysigt hotell i en skön stad tillsammans med antingen syrran eller Fredrik hade varit ett underbart sätt att njuta vår! på. Hotel Pigalle har länge stått på önskelistan och efter att både syrran (och Emma) varit där nyligen har behovet av att upptäcka fransk romantik på hemmaplan bara blivit större. Sedan har jag alltid velat åka tillbaka till Gotland i vuxen ålder. Upptäckte charmiga Hotell Slottsbacken i Visby och skrev upp det på min lista över potentiella weekendboenden. Och ja, Österlen och Skåne kommer ju alltid tillhöra mina favoriter. På härliga Kafferosteriet var vi och tog en kaffe i somras och jag hade gärna gått klädd i fladdriga kläder, espadrilles och spenderat en natt eller två där bland guldgula åkrar och ängar. Sedan var det också längesen jag besökte Köpenhamn i privat syfte och hade gärna spenderat en weekend i staden och bott på organiska Axel Guldsmeden.

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Om att vilja ta en weekend.

  1. Hej!
    Villa Hasselbacken på Österlen är fint. Bodde i rum nr1, med egen jacuzzi. God ekologisk frukost.
    Värt ett besök👌🏻

  2. Weekendresor är härliga! Den här våren besökte jag Berlin, lever lite på det än. Och till sommaren blir det Budapest. Så nu kan minnen från Berlin blandas med framtidsvisioner från Budapest. Helt perfekt! Spånar även på en weekend i sept/okt, då ligger Wien och Warszawa högt på listan. Men vi får se om det går ihop. Sen ligger ju alltid alltid Paris på listan!

    1. Åh så härligt med Budapest! Dit har jag också en dröm att åka 🙂
      Håller med dig att Berlin är en helt fantastisk stad – älskade kulturen där! Sedan är ju Paris en solklar favorit, hade absolut funderat över att besöka staden i sept/okt om jag vore du 🙂 Själv var jag där första helgen i november och det var SÅ härligt! Fortfarande ljummen luft, öppna uteserveringar och mindre turister än det är på våren/sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg