#PronoviasFashionShow

 
 
barcelona 011

barcelona 003

barcelona 005

barcelona 012

barcelona 006

barcelona 004

barcelona 002

barcelona 009

barcelona 010

barcelona 008

barcelona 007

barcelona 001

 
 

God morgon från ett ljummet Barcelona! Har nyss vaknat efter en skön natts sömn och sitter och går igenom bilderna lite från gårdagen. Vi anlände till ett soligt Barcelona tidig eftermiddag och efter att ha checkat in på hotellet åt vi pasta och drack sangria i solen. Sedan besökte vi mässan under några timmar innan vi stressade tillbaka till hotellet igen för att piffa oss inför kvällen. Var nämligen inbjudna på Pronovias Fashion Show och kvällen innan hade jag febrilt letat fram en långklänning och piffade mig med diverse tingeltangel så gott jag kunde. Väl på plats bland de majestätiska byggnaderna minglade vi omkring med galaklädda människor och diverse kändisar. En del kände jag igen medan jag gissar att andra är välkända spanskor från blogg- eller kändisvärlden för fotograferna var som galna kring dem.

Visningen då? Ja den var, precis som ryktena, storslagen. En fantastisk show med makalösa klänningar, vacker musik och häftigt sceneri.

 

Häpp! Nu är det snart dags att gå ner och äta frukost och göra sig redo för dag 2 i Barcelona. Hoppas du också får en härlig lördag!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “#PronoviasFashionShow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *