En morgon på sjön.

 
 
herrestad 001

herrestad 002

herrestad 003

herrestad 006

herrestad 004

herrestad 005

 
 

Imorse vaknade vi tidigt trots ledig dag och möjlighet till sovmorgon. Vi ville ta till vara på den tidiga morgonen och bestämde oss för att åka upp till sjön och låna med båt och åka ut och fiska. När vi kom upp låg dimman tät över sjön och skapade ett magiskt, mjölkvitt landskap.

Och vi gjorde iordning båten, lastade med fiskespön och kaffetermos och frukostsmörgåsar. Sedan fäste Fredrik elmotorn på och vi tuffade ut i det stilla vattnet. Och när dimman lättade? Ja då blev det såhär vackert. Klarblå himmel, vindstilla och strålande sol. Fantastiskt! Så medan Fredrik roade sig med att kasta linan ut och veva in låg jag i båten, med solen i ansiktet och läste bok och drack kaffe. Inte en så tokig start på en ledig dag, med andra ord.

 

Nu? Nu är vi hemma igen efter ett par timmar på sjön och jag har precis tagit en dusch och ska strax hämta upp bästa Anna. På schemat står lunch vid havet och jag ser fram emot att ta ikapp senaste tiden och äta finlunch med solbrillor på näsan och petrolblått vatten som utsikt.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “En morgon på sjön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg