Summertime and the livin is easy.

 
 
outfit 125a

outfit 125b

 
 

Blir inte livet barnsligt mycket enklare, skönare och roligare när vädret är bra? Jo, jag tycker allt det. När solen står högt på himlen, när majoriteten av dygnets timmar innehåller ljus och när värmen gör att man kan gå barbent större delen av dagen – ja, då tycker jag livet är lekande lätt.

 

Den här tiden på året vill jag ta till vara på varje vaken minut, ni vet ”Carpe Diem”, ”YOLO” och allt det där. Jag vill gå upp en timme tidigare innan klockan ringer bara för att öppna balkongdörren och höra fågelkvitter och känna doften av daggvått gräs som väcks till liv av morgonsolen. Jag vill äta lunchen på kontoret utomhus, med solglasögon på nästippen och vinden fläktandes i håret. Jag vill åka ut till havet efter jobbet och äta kvällsmaten medhavd i picknickkorg. Jag vill baka rabarberpaj, göra egen glass och äta jordgubbar och vattenmelon tills jag nästan spricker. Sedan vill jag se på film med öppna fönster ut mot kvällsluften och innan jag går och lägger mig snörar jag nog på mig skorna och tar en kort promenad – bara för att jag vill vara ute och njuta så mycket som möjligt.

Ja, summertime and the livin is easy! Stämmer så jäkla bra in.

 

Och jag har njutit så otroligt mycket den senaste veckan. Grillat, ätit glass, badat i havet, tagit långpromenader, gått barbent och träffat vänner. Det har varit fantastiskt! Till helgen ser vädret dock ut att bli något sämre igen. Men jag har en middag inbokad med efterlängtade och ett shoppingssug som behöver stillas, så det går ingen nöd på mig. Även om det gärna hade fått vara 20 grader och solsken ett par dagar till.

 
 

Kimono – Lindex (gammal)

Linne – Topshop

Kjol – Cubus

Solglasögon med styrka – Boomerang (från Synsam)

Klocka – Larsson & Jennings

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Summertime and the livin is easy.

  1. Du är så vacker och har en sån snygg klädstil! 🙂 Blir alltid så glad när jag läser din blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg