KappAhl – Vintage Stories

 
 
vintage stories

Bilder från Kappahl och begåvade weare365 (som bär plagg från Kappahls kollektion).

 
 

Idag har jag spenderat några av eftermiddagens timmar ute på köpcentret. Och där var jag inte ensam, minsann. När vädret gått från 25 grader och sol till 8 grader och regn var det fler än jag som ville tillbringa lördagen med att handla kläder, fika och insupa de senaste trenderna. Jag hittade en hel del fint (och praktiskt) som fick följa med hem. Och på tal om nytt så spatserade jag inom Kappahl och fick se att de släppt årets kollektion av Vintage Stories. Den HÄR klänningen köpte jag ju ur deras förra kollektion och den är verkligen ljuvlig. Hade min garderob inte redan huserat lite för många vita klänningar hade den HÄR klänningen gärna fått flytta in hos mig. Den var fantastiskt vacker med sitt virkade mönster och tunga fall. Så tips tips till er!

 

Nu? Nu ligger jag hemma i soffan och dricker kaffe, ska snart svida om till något festligt och börja förbereda kvällens middag. Vi får finbesök och allt av bästa Emil och Sandra och jag kunde inte tänka mig att spendera lördagskvällen på ett bättre sätt.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *